Vastgoed advies

Vastgoed -en investeringsadvies

De financiële markten hebben het al jaren moeilijk en de rente staat al geruime tijd historisch laag. Dat zorgt ervoor dat "bakstenen en cement" een aantrekkelijk beleggingsalternatief vormen. De huurinkomsten vormen een maandelijkse rente en ondertussen verhoogt de waarde van uw pand zodat u bij verkoop een mooie meerwaarde realiseert. Het is zelfs even realistisch om een pand aan te kopen, de nodige verbouwingen te realiseren en het quasi onmiddellijk met een mooie winst te verkopen. Het team van steenhuyse.com en ons uitgebreide netwerk in de vastgoedwereld staan u hierbij graag tot uw dienst.

BEGELEIDING BIJ AANKOOP

Bij de aankoop van een pand is het aangewezen advies in te winnen van meerdere vertrouwenspersonen. Als interieurarchitect en interieurvormgever bieden wij u graag onze professionele expertise. Vaak zien wij mogelijkheden waar u zelf aan voorbij gaat of maken we u attent op mogelijke gebreken en valkuilen. Met ons advies verwerft u een pand dat heel wat opportuniteiten biedt en waarbij de mogelijkheid een meerwaarde te verwerven bijzonder realistisch is.

ADVIES EN OPMAAK VAN HET DOSSIER VAN UW PROJECT

Hebt u een pand gekocht, al of niet met ons advies, dan begeleiden wij u graag bij de uitwerking van uw project. Betreft het de aankoop van een ruwbouwproject, dan geven wij u ons professioneel advies en staan wij in voor de opmaak van het afwerkingsdossier. Voor een bestaande woning of bedrijfspand bieden wij u een gepaste begeleiding voor het volledige verbouwingstraject. Wij geven ons advies over de verschillende mogelijkheden die de ruimtes bieden en realiseren het verbouwingsdossier.

Naast de meerwaarde die wij bieden bij de aankoop van een pand, vormt ons advies ook een belangrijke troef bij de realisatie van uw project. Enkele voorbeelden:

  • Met onze vele contacten in de vastgoedwereld beschikt u over een ruim aanbod aan woningen of appartementen die opportuniteiten bieden voor een winstgevende en lucratieve renovatie
  • Wij beschikken over een groot netwerk van aannemers, technici, vaklui en installateurs
  • Onze materiaalkennis laat toe binnen elk budget de juiste alternatieven te vinden
  • Wij staan in voor het opstellen van aanbestedingsdossiers en het opvragen van offertes bij meerdere aannemers en vakmannen
  • Wij projecteren een globale en realistische budgetprognose
  • Wij leveren een voorcalculatie van uw winst (kostprijs aankoop pand / notariële kosten / budget verbouwing / nieuwe verkoopwaarde)

U denkt aan één of meerdere appartementen aan de kust als investering? De bouw van een klein appartementenblok of een één- of meergezinswoning om te verhuren? Contacteer ons gerust.

BEGELEIDING BIJ VERHUUR OF VERKOOP

Na de realisatie van uw project staan wij graag tot uw dienst voor de begeleiding bij het zoeken naar een huurder of koper van uw pand. De juiste aankleding van uw pand zorgt voor een wereld van verschil voor een potentiële huurder of koper en heeft zelfs invloed op de mogelijke huur- of verkoopprijs. Zo realiseert u met zekerheid een correcte marktprijs en een optimale winst

A designer has a duty to create timeless design.
To be timeless you have to think really far into the future, not next year,
not in two years but in 20 years minum

Philippe Starck